Geniul matematic în devenire: Melania Ghiburdel, o mică minune a aritmeticii mentale la doar 6 ani – metoda abac


În lumea fascinantă a educației timpurii, descoperim adesea copii cu abilități remarcabile, iar astăzi vă vom povesti despre o mică geniu numită Melania Ghiburdel. La doar 6 ani, ea a uimit pe toată lumea prin abilitățile sale extraordinare în aritmetica mentală, dezvoltate la cursul Aritmetica Mentală SmartyKids din centrul educațional SmartyKids Militari. Haideți să explorăm povestea acestei micuțe minuni matematice și să înțelegem cum a reușit să facă calcule mentale la un nivel care depășește cu mult vârsta sa.

https://youtu.be/ruEIJQKCHRI?si=cdaY9w_Iu5e_w1G-

Cursul SmartyKids este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare în predarea matematicii copiilor. Prin utilizarea jocurilor, a activităților interactive și a metodelor creative, copiii sunt încurajați să exploreze lumea fascinantă a matematicii. Melania a răspuns cu entuziasm la aceste metode, transformându-și învățarea într-o aventură captivantă.

Aritmetica Mentală nu este doar un exercițiu intelectual, ci și un instrument puternic pentru dezvoltarea cognitivă a copilului. Această abilitate îmbunătățește concentrarea, memoria, gândirea logică și rezolvarea de probleme, oferindu-le copiilor un avantaj semnificativ în diverse domenii ale vieții.

Melania Ghiburdel este un exemplu viu al modului în care educația timpurie și metodele inovatoare de învățare pot influența dezvoltarea abilităților copiilor. Prin povestea ei, putem înțelege importanța susținerii pasiunilor copiilor și oferirea acestora de oportunități pentru a-și dezvolta potențialul. #melaniaghiburdel