Smarty Antonia primeste diploma modul S la cursul Aritmetica Mentala


Smarty Antonia 6 ani

Smarty Antonia nu doar a dobândit cunoștințe matematice avansate la cursul Aritmetica Mentala pentru copii SmartyKids Chiajna, ci și-a cultivat abilități precum concentrarea, rezolvarea problemelor și încrederea în sine. Cu diploma modulului S de aritmetică mentală în mână, Antonia privește către către noi provocări și oportunități de învățare.

Cursul a presupus ore de practică intensivă

Cursul a presupus ore de practică intensivă, exerciții creative și abordări inovatoare în rezolvarea problemelor matematice. Cu fiecare săptămână, abilitățile lui Alex au continuat să se dezvolte, iar în curând a devenit evident că micuțul are un talent excepțional pentru aritmetică.

Antonia 6 ani a reușit să obțină diploma de excelență la un curs de aritmetică mentală.

Această poveste inspiratoare ne amintește că talentul și pasiunea pot fi descoperite la orice vârstă. Antonia nu doar a dobândit cunoștințe matematice avansate, ci și-a cultivat abilități precum concentrarea, rezolvarea problemelor și încrederea în sine. Cu diploma de aritmetică mentală în mână, mica Antonia privește către viitor cu entuziasm și deschidere către noi provocări și oportunități de învățare.

Această poveste inspiratoare ne amintește că talentul și pasiunea pot fi descoperite la orice vârstă.

La SmartyKids Chiajna Militari Residence facem lectii DEMO GRATUITE asa ca hai sa te convingi. Te poti inscrie GRATUIT aici si te contactam noi, sau poti apela ☎ 0745 244 346

Mai poti vizita si:

📍SmartyKids Militari – Aritmetică Mentală (zona Plaza Mall)

📍SmartyKids Bucuresti 1 Mai – Aritmetica Mentala (zona Ion Mihalache/Turda)

📍SmartyKids Chiajna – Aritmetica Mentala (zona Militari Residence)

📍SmartyKids Militari Gorjului – Aritmeticã Mentalã (zona Gorjului/Moinesti)